Eripuhastustööde tegevuste kirjeldus:

Pehme mööbli keemiline puhastus

Pehme mööbel määrdub kiiresti. Soovitame paar korda aastas kasutada meie spetsialistide abi, kes pesevad tekstiilkattega mööbli või hooldavad spetsiaalsete ainetega nahkmööblit. See tagab mööbli pikaealisuse ja meeldiva üldmulje.

Vaipkatte keemiline puhastus

Vaipkate vajab kindlasti 1-2 korda aastas keemilist puhastust. Eemaldame märgpesuga vaipkattelt mustuse, mida tolmuimeja ei suuda. Pritsime pesuainelahuse pinnale ja töötleme puhastusmasinaga. Määrdunud puhastusvee eemaldame veeimuriga ja laseme seejärel vaibal kuivada. Tulemus tasub ennast kindlasti ära.

Kivi- ja betoonpõranda hooldus

Tugeva struktuuriga kattematerjal nõuab igapäevast hoolt, perioodilist süvapesu ja kaitsvat kattekihti. Keraamilise plaadi, betooni ja loodusliku kivi puhastamisel arvestame pinnakatte iseloomu ning asukohaga. Vastavalt sellele selgitame välja eripuhastuse meetodi, küllastusainega katmise vajaduse ning sageduse.

PVC- ja linoleumpõranda hooldus

PVC- ja linoleumkatted on väliselt sarnased, kuid nende koostis ja hooldus on erinev. Igapäevast puhastust teostame mõlema puhul sarnaste töövahendite, kuid erinevate töövõtetega. PVC puhul kasutame märga, linoleumi puhul õrn-niisket meetodit.

Laminaat- ja puitpõranda hooldus

Laminaat- ja puitpõrandad on esmapilgul väliselt sarnased, kuid nende koostisest tulenevad erinevused nõuavad põrandatüübile spetsiifilist hooldust. Laminaatpõrandat ei vahatata, puitpõrandat vahatatakse või õlitatakse.

Erimaterjalidest põrandakatete hooldus

Tänapäeval kasutatakse eriotstarbelistes hoonetes sageli kummi-, pooljuht- või turvapõrandaid, samuti kuumvahatatud, lakitud või villase vaipkattega kaetud pindasid. Spetsiifilised materjalid nõuavad hooldamisel erimeetodeid. Põrandapindade igapäevases hoolduskoristuses kasutatame neutraalseid puhastusaineid ja looduslike materjalide puhul väheniiskeid koristusmeetodeid.

Aknapesu

Aknapesu sisaldab klaaspindade, aknaraamide, aknalaudade ja aknavahede puhastamist sinna kogunenud tolmust, ämblikuvõrkudest jms. Aknaid soovitame pesta vähemalt kaks korda aastas või sagedamini, sõltuvalt hoone asukohast ja ruumide iseloomust. Tiheda liiklusega tänava ääres on aknaid vaja pesta iga nädal. Akna välipesu on võimalik teostada temperatuuril kuni -5 °C.

Fassaadipesu

Erinevate fassaadimaterjalide puhastamisel kasutame lisaks käsipesule veel ka survepesu, kõrgsurvepesu, märgliivapritsi ja kuivliivapritsi. Tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja spetsiaalsetele vahenditele puhastatame fassaadid kiiresti ja kvaliteetselt.